google-site-verification=htrBIXFaTfNVScyARYqBiXIf-QgIOkv9XyOfv7aFYnE
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Products Menu
Your are here: > Home >

Marathontime blog

Marathontime blog

A táplálékkiegészítők fontossága a sportban ​Leginkább sportolók körében elterjedt a vitaminok és különböző táplálékkiegészítők használata. Egy aktív sportolónak mindenképpen szüksége is van kiegészítésre. Sokan nem tudják milyen kiegészítőt is szedjenek, fogyasszanak az adott sport mellé, pedig ez egy igen fontos kérdés.
Mi is a BCAA? Mire jó? Kell ez nekem? Mi ez? Mire jó ez? Kell ez nekem?

Nagyjából azért tisztában vagy vele miből is áll a tested. Csontok, vér, szövetek, izom. Az izomsejteket felépítő vegyületek közül a legfontosabb a fehérje. Itt jön képbe a bcaa, ami egy esszenciális aminosav amit a szervezeted nem tud előállítani.
Jön a bikiniszezon! Égessünk zsírt!

Ha végre itt a nyár és meleg az idő az ember strandra jár, vagy mégsem…

Pedig  megfogadtad, hogy kiiktatod a fehér lisztes, cukros kajákat és heti háromszor edzel. Sőt, még azon is elgondolkoztál, hogy otthonra is beszerzel egy szobabiciklit…

12 dolog, amit a C-vitaminról tudnod kell

A C-vitamint naponta szükséges fogyasztani, mert a szervezet nem tudja sem előállítani, sem tárolni, hanem azonnal felhasználja (hiszen szüksége van rá), ezért rendszeres bevitel az indokolt. A C-vitamint az emberi szervezet előállítani sem képes. Ha az állatokat vizsgáljuk, és ugyanannyit termelne az emberi szervezet, mint az állatoké, arra a következtetésre juthatunk, hogy egy kb. 68 kg-os ember 12.000 mg C-vitamint termelne naponta. Ennek töredékét sem visszük be, még megfelelő táplálkozás esetén sem.